Het is officieel, het kantoor van Karsten International in Zhuhai, China is geopend. Op vrijdag 10 maart is het kantoor met een officiële openingsceremonie geopend door de algemeen directeur van Karsten International in het bijzijn van medewerkers, vrienden en familie.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit nieuwe kantoor ons biedt, en zijn ervan overtuigd dat onze internationale ondersteuning en kennis van de markt het mogelijk zal maken product-ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Karsten International is constant op zoek naar vergelijkbare zakelijke uitbreidingen en partnerschappen. Dit kan in logistiek opzicht zijn maar ook op het gebied van sales, after-sales, private label-, productontwikkeling of marktonderzoek. Wat uiteindelijk van belang is, is dat deze ontwikkelingen in overeenstemming zijn met onze visie.”
“Als full-service product ontwikkelaar brengen we kennis en ervaring samen om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Ons in China gevestigde team voldoet aan deze normen en daarom leek het openen van een kantoor in Zhuhai, China een logische volgende stap. “- Peter Karsten (Algemeen directeur)