background

Jouw eigen private label

Wil jij je eigen private label introduceren? Of ben je op zoek naar (nieuwe) producten om je bestaande private label uit te breiden? Als jouw partner kunnen we sterke private labels maken en implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over jouw eigen private label:

Meer informatie

Jouw unieke merk

Private labels worden uitsluitend voor de retailer geproduceerd. Ze zijn afgestemd op de specificaties van de eigenaar, inclusief productnaam, beschrijving, logo en contactgegevens.

Jij hebt de controle

Jouw eigen private label merk geeft je meer controle over prijzen, verkopen en distributie. Bovendien creëert het een sterke marketingidentiteit en bevordert het de klantherkenning en klantloyaliteit.

Verminderde concurrentie

Private labels maken het moeilijker voor concurrenten om vergelijkbare producten te maken voor dezelfde prijs. Als jij een retailer bent die prijzen vergelijkt, is private labeling een groot voordeel.

background

Laten we jouw private label bouwen

Effectieve merkverpakking stimuleert de consument om een product te kopen. Met jarenlange ervaring in private label merken, hebben we efficiënte en effectieve procedures ontwikkeld om sterke private labels te creëren en implementeren. Jouw merkimago zal kwaliteit en duurzaamheid uitstralen en zal op maat worden gemaakt naar jouw wensen. Ongeveer 35% van onze zaken bestaat uit private label producten.

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verstuur aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Want to stay up to date?