“We zijn verheugd ons nieuwe kantoor, gelegen op een toplocatie aan de ring van Amsterdam, aan te mogen kondigen. Een inspirerende thuisbasis waar zowel onze klanten als werknemers op een productieve en, op de eerste plaats, prettige manier de samenwerking aan zullen gaan. Een kantoor voorzien van faciliteiten die aansluiten op onze toekomstplannen en waar groei van zowel onze werknemers als organisatie gestimuleerd zal worden”, aldus Peter Karsten, Managing Director bij Karsten International.

“Als full service provider zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit van onze dienstverlening en producten naar een hoger niveau te tillen. We konden hier geen betere manier voor bedenken dan door te investeren in de werkomgeving van ons meest waardevolle krachten: onze werknemers. We voelen ons dan ook vereerd om deze investering tot leven te zien komen. De trotse en emotionele speeches die vandaag gegeven zijn bevestigen dan ook eens te meer dat we ons op de juiste weg begeven.”
De grote opkomst maakte de opening van het kantoor dan ook extra speciaal. Na enkele prachtige speeches en cadeaus werd officieel het lint doorgeknipt. Het doorknippen van het lint is ook gelijk een historisch moment geworden. Zowel de eerste als de derde generatie van de familie Karsten zijn betrokken in dit moment. Vervolgens kregen de gasten onder het genot van een hapje en een drankje een rondleiding door het gloednieuwe kantoor, inclusief demonstraties van onze nieuwste huismerkproducten, gadgets en overige non-food producten.

“Het was ons een genoegen om vandaag, op zaterdag 30 maart 2019, deze volgende stap van Karsten International samen met nieuwe en bestaande klanten, leveranciers, partners, collega’s en vrienden te vieren.”
Karsten International’s nieuwe thuisbasis ligt aan de Overschiestraat 63 te Amsterdam, op een steenworp afstand van zowel de A10 als het Olympisch Stadion. Mocht je er vandaag niet bij kunnen zijn dan ben je van harte welkom om langs te komen voor een kop koffie aan onze bar, een potje biljart in onze lounge of een demonstratie van onze nieuwste producten.

We zijn vereerd u te mogen ontvangen op ons nieuwe hoofdkantoor!