background

Wat wij doen

Karsten International ontwikkelt producten en merken waar de consument om staat te springen. Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatief goede producten niet altijd duur hoeven te zijn. Het is dan ook onze missie om scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Onze specialiteit? Non-food producten in persoonlijke verzorging, huishouden, kantoorbehoeften, hobby, reizen, eerste hulp, audiovisueel en gadgets. Als jouw full-service partner voeren wij opdrachten uit van A tot Z: van productontwerp tot aftersales.

Bekijk de video voor een impressie van de complete productreis!

Hoe wij werken

Productontwerp

Heb je een product idee of zoek je dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij zijn dé partner die jouw ideeën tot leven brengt. We kunnen producten ontwikkelen in private label merken of in onze eigen bestaande merken. Ons designteam voorziet jou bovendien graag van creatieve productverpakkingen en display ontwerpen voor een optimale verkoop.

Productie

We hebben een uitgebreide database met toonaangevende fabrikanten waarin elke productgroep wordt vertegenwoordigd. Deze fabrikanten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn stabiele, lange termijn partners. Momenteel doen we zaken met 86 producenten in 14 landen wereldwijd. Kwaliteitscontrole en producttesten vormen een belangrijk onderdeel van de productie.

Logistiek en opslag

Je hebt de zekerheid nodig dat jouw producten hun bestemming op tijd bereiken. Wij dragen zorg voor alle leveringen en vervoeren producten voor onze klanten over de hele wereld. De meeste producten worden in Rotterdam afgeleverd, in ons magazijn opgeslagen en vanuit daar gedistribueerd naar alle retailers. Naast volle pallets leveren we ook per laag, per doos of per stuk.

Promotie

Heb je ondersteuning nodig bij het promoten van een merk of product? Ons marketingteam beschikt over het juiste promotiemateriaal om jouw product professioneel te vermarkten. Van aantrekkelijke productfoto’s en promotievideo’s tot informatieve flyers en andere advertenties. Uiteraard doen we regelmatig promotie voor onze merken, zoals evenementen bezoeken en online adverteren.

Tevreden klant

Jouw klant is onze klant. En ons gemeenschappelijk doel is om klanten blij te maken. Daarom leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Tijdloze en innovatieve producten. Non-food producten voor dagelijks gebruik, die klanten laten glimlachen. Want als de klant lacht, lachen wij ook. En zo bouwen we langdurige relaties op.

Aftersales

Wij geloven dat aftersales het belangrijkste onderdeel is van het proces. Als jouw klant vragen heeft over een product, staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen. Maar dat is niet waar het stopt: tijdens de aftersales analyseren we het hele proces. We kijken naar de cijfers, we implementeren verbeteringen en we nemen alles in beraad voor verdere samenwerking.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Contact ons

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?