Na het eerste kantoor in Zhuhai, dat werd geopend in 2019, zijn we trots om aan te kondigen dat we nu een tweede kantoor in Guangzhou hebben sinds 15 december 2021. Met deze stap verbetert Karsten International zijn expertise in China.

Het kantoor in Guangzhou zal de supply-chain van Karsten International verbeteren. Het kantoor richt zich op de twee snelst groeiende productcategorieën; hobby en beauty. Door de lokale aanwezigheid in Guangzhou kan er sneller worden geschakeld worden met fabrikanten. Dat is een positieve ontwikkeling voor de partners en klanten van Karsten International. Zij zullen profiteren van de uitgebreide productontwikkeling en de verhoogde capaciteit.

“Na ons tweede kantoor in China streven we ernaar om meer mogelijkheden te creëren om onze hoogwaardige full-service naar een hoger niveau te tillen. Voor ons is het uiterst belangrijk dat onze klanten en partners de beste service en producten krijgen.” Peter Karsten (CEO)

2021 was een succesvol jaar en daarom kijkt Karsten International erg uit naar 2022 om er een fantastische jaar van te maken.