background

Over Silvergear

Silvergear is ons merk voor must-have gadgets. Een variatie van gebruiksvriendelijke producten die zijn ontworpen en ontwikkeld om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Het Silvergear assortiment staat bekend om hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Het huidige assortiment is gericht op huishoudelijke, reis- en smartphone-accessoires. Bezoek onze Silvergear-website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Silvergear Website

Multifunctionele producten

Draadloze gadgets

Voor iOS and Android

Kwalitatief hoogwaardige producten

Mobile Stabilizer

Hoe neem je de beste foto of video? Met de stabilisator voor actioncams en smartphone (GoPro, iOS en Android). De Mobile Stabilizer werkt als een gyroscoop: elektrische motoren in de drie draaiende assen zorgen ervoor dat uw smartphone / actioncam perfect gecentreerd blijft tijdens het filmen. Met onverwachte bewegingen, blijft het beeld stabiel dankzij deze techniek. Een onmisbare techniek voor het vlekkeloos vastleggen van (vakantie) avonturen op video of het maken van perfecte vakantiefoto’s!

Bezoek Mobile Stabilizer

Heb je een verzoek?

Heb je een innovatief productidee of ben je op zoek naar dit item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen kunnen we uw ideeën tot leven brengen.

Stuur verzoek

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Want to stay up to date?