background

Over Pixeljet

Afdrukken moet betaalbaar zijn, daarom hebben we Pixeljet ontwikkeld. Pixeljet biedt jou de kwaliteit van een premiummerk voor een betaalbare prijs. Pixeljet inktcartridges werken op dezelfde manier als de originele cartridges en zijn gemakkelijk te gebruiken. Elk onderdeel van de cartridge wordt geproduceerd door de meest ervaren, gekwalificeerde en betrouwbare fabriek. Dit geeft jou en jouw klant garantie op een product van hoge kwaliteit. Pixeljet cartridges en toners zijn geschikt voor HP, Canon, Epson, Brother en andere printers. Bezoek onze Pixeljet website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoge kwaliteit

Concurrerende prijs

Gemakkelijke installatie

Goede service

Jouw gecertificeerd partner

Pixeljet inktpatronen en toners zijn door onafhankelijke instituten en vakbladen aan verschillende tests onderworpen. Deskundigen bevestigen niet alleen de hoge kwaliteit, maar ook hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. Pixeljet is door Computeridee uitgeroepen tot beste kwaliteit inktcartridge. Daarnaast kent de Consumentenbond de beste prijs toe aan het merk. Bezoek onze website voor meer informatie.
Pixeljet certificaten

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?