background

Over Optismile

Ben je op zoek naar mondverzorgingsproducten? Dan is OptiSmile jouw merk. OptiSmile biedt producten voor mondverzorging zoals (elektrische) tandenborstels, waterflossers en opzetborstels. Voor kinderen en voor volwassenen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Alle tandenborstels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en garanderen de beste mondverzorging. Bovendien maakt OptiSmile tandenpoetsen leuk! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Optismile website

Hoogste kwaliteitseisen

Concurrerende prijs

One-stop shop

Alle doelgroepen

Tanden poetsen = leuk

Jouw klanten willen dat hun tanden gezond zijn. OptiSmile maakt tanden schoon en maakt tandenpoetsen ook nog eens leuk! We hebben bijvoorbeeld een complete starterkit voor kinderen ontwikkeld waarmee ze hun tanden op een speelse manier kunnen poetsen. Natuurlijk bieden we ook leuke mondverzorgingsoplossingen voor jouw volwassen klanten. Bezoek onze OptiSmile website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verstuur aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?