background

Over Inkline

InkLine is ons premium merk voor inktcartridges. Inkline biedt cartridges van hoge kwaliteit met de beste componenten, inkt en chips. We garanderen dat jouw afdrukken van hoge kwaliteit zijn. InkLine is getest door de kwaliteitstest ISO / IEC 24711. Volgens deze test gaan onze inktpatronen net zo lang mee als originele cartridges en soms zelfs nog langer! Bekijk onze InkLine website voor meer informatie.

Bezoek Inkline website

Chip voor inktniveau

Concurrerende prijs

Hoge kwaliteit

Gemakkelijke installatie

Premium printen

InkLine inktcartridges zijn getest door de kwaliteitstest ISO / IEC 24711. De test vergeleek de efficiëntie van de kleurencartridges met de standaardnormen en originele cartridges. De resultaten tonen aan dat InkLine inktcartridges net zo lang meegaan en in sommige gevallen zelfs nog langer meegaan dan de originele cartridges. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?