background

Over Ink&Print

Ons merk Ink&Print is de nummer 1 in Europa met premium cartridges die zijn bekroond voor de beste kwaliteit en de beste prijs. Ink&Print cartridges presteren hetzelfde of zelfs beter dan de originele cartridges en zijn beschikbaar voor Canon, HP, Epson en Brother. Dankzij de hoogwaardige inkt worden jouw afdrukken beter, scherper en duurzamer. Daarnaast zit jouw klant met Ink&Print nooit meer zonder inkt: middels de moderne chip kun je het inktniveau op de printer lezen. Bekijk onze Ink&Print website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Ink&Print website

Nummer 1 cartridges

Eerlijke prijs

Hoge kwaliteit

Chip voor inktniveau

Cleaning cartridges

Wanneer een printer vaak wordt gebruikt, kunnen de printkoppen vuil worden en verstopt raken. De inkt kan uitdrogen wanneer de printer niet vaak wordt gebruikt. Vuile printkoppen en gedroogde inkt kunnen witte strepen op de afdrukken veroorzaken. Beide problemen kunnen worden voorkomen en opgelost door de printer regelmatig schoon te maken. Daarom biedt Ink&Print ook reinigingscartridges aan. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een reinigingscartridge is dat jouw printer langer meegaat en efficiënter is met de inkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over het reinigen van cartridges of bezoek onze website.

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?