background

Over Crafts & Co

Crafts & Co is ons merk voor de hobbyist. Of je nu tekent, ontwerpt, fotografeert of met textiel werkt, de Crafts & Co-producten worden snel je favoriete hobbyaccessoire. Een variatie van gebruiksvriendelijke producten, ontworpen en ontwikkeld om het leven van elke hobbyist gemakkelijker te maken. Het assortiment van Crafts & Co staat bekend om kwalitatief hoogwaardige hobbyproducten voor betaalbare prijzen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

Bezoek Crafts & Co Website

Alles voor de hobbyist

Voor de leeftijd 3+

Gebruiksvriendelijke producten

Oneindig veel mogelijkheden

A4 Light Pad

Of u nu tekent, ontwerpt, fotografeert of met textiel werkt, de A4 Light Pad is het favoriete accessoire voor elke hobbyist. Het heldere LED-licht verlicht een object van onderaf, zodat elk detail duidelijk zichtbaar is. Dat geeft je nu de kans om alles naar een nieuw oppervlak te converteren. De A4 Light Pad wordt geleverd met een adapter en een USB-kabel, zodat u onderweg aan de slag kunt.

Bezoek A4 Light Pad

Heb je een verzoek?

Heb je een innovatief productidee of ben je op zoek naar een item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen kunnen we uw ideeën tot leven brengen.

Stuur verzoek

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Want to stay up to date?