background

Over Cleanrite

CleanRite is ons merk voor krachtige detailreiniging. De CleanRite Multi Scrubber is ontworpen om sneller, beter en gemakkelijker schoon te maken. Met name die krappe ruimtes die je nauwelijks kunt bereiken. De Multi Scrubber heeft een ongeëvenaard kwaliteitsniveau en heeft alle verwisselbare koppen die je mogelijk nodig hebt. Met 10.000 scrubs per minuut scrubt het meer dan 25 keer sneller dan de menselijke hand. Bezoek onze CleanRite website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Cleanrite website

Multifunctioneel, voor alle oppervlaktes

10.000 scrubs p/m

Verschillende borstels

Reinigt sneller, beter en gemakkelijker

De oplossing

De CleanRite Multi Scrubber is een krachtige detailreiniger die is ontworpen om sneller, beter en gemakkelijker schoon te maken. Vanwege de verschillende borstels kun je hem op verschillende oppervlakken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan die smalle randen en gaten rondom de gootsteen, kranen, douchekoppen, baden, toiletten, maar ook vensterbanken, kozijnen, ovens, magnetrons en koelkasten. Bekijk onze productvideo voor meer informatie of bezoek onze website.

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?