background

Over BioRight

BioRight is het enige biologische merk voor huishoudelijke schoonmaakmiddelen in Nederland. Na jarenlang onderzoek in ons eigen laboratorium hebben we de unieke BioRight producten ontwikkeld. We zijn trots om te zeggen dat alle BioRight producten voor 99,8% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Voor drie producten maakt BioRight gebruik van natuurlijke, goede bacteriën die door TNO zijn onderzocht en goedgekeurd. Dit betekent dat de BioRight producten veilig zijn voor mens, dier en milieu. We hopen dat onze planeet nog generaties lang leefbaar is en daarom hebben we onze flessen ook recyclebaar gemaakt. Omdat BioRight zorgt voor jou en voor de wereld om ons heen.

Bezoek BioRight website

Biologisch

Maakt effectief schoon

Compleet veilig

Langdurige nawerking

(Bio)logisch schoonmaken

Omdat de producten natuurlijke ingrediënten bevatten, reinigen ze zelfs beter dan andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Bovendien hebben ze een langdurig effect. En wist je dat biologische producten veel veiliger zijn dan ecologische producten? Biologische producten bestaan volledig uit milieuvriendelijke grondstoffen, terwijl ecologische producten slechts één milieuvriendelijk product hoeven te bevatten. Kijk op onze website voor meer informatie.

Bezoek website

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?