background

Over 3Dandprint

3Dandprint is ons merk voor hoogwaardige 3D pennen tegen concurrerende prijzen. 3Dandprint kan je alles bieden wat jouw consument nodig heeft om te tekenen in 3D: 3D pennen, filamenten en accessoires zoals 3D blokken en kalkpapier. We maken complete starterkits en we kunnen alleen filamenten aanbieden. 3Dandprint richt zich op verschillende doelgroepen: we hebben 3D pennen voor kinderen, voor creatieve starters en we hebben een geavanceerde versie met extra snelheids- en temperatuurinstellingen voor de gevorderde hobbyist. Al onze 3D pennen zijn zorgvuldig getest. Kijk op onze 3Dandprint website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek 3DandPrint website

Verschillende doelgroepen

Concurrerende prijs

Hoge kwaliteit

Alle benodigdheden

Teken in de lucht

Met een 3D pen kun je fantastische 3D tekeningen in de lucht maken! De 3D pen werkt met filamenten, waardoor het voelt alsof je aan het knutselen bent met plastic. De 3D pen is geschikt voor creatief, educatief en professioneel gebruik. Voor zowel kinderen als volwassen hobbyisten! Je bent niet beperkt tot alleen maar tekeningen maken. Je kunt alles creëren: van sieraden, bouwmodellen, beeldjes, brieven en kandelaars tot grote kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze productvideo voor meer informatie of bezoek de 3Dandprint website.

Bekijk 3D pennen

Heb je een aanvraag?

Heb je een innovatief product idee of ben je op zoek naar dat ene item dat je niet op de markt kunt vinden? Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Verzend aanvraag

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

Op de hoogte blijven?