background

We care

De zakelijke beslissingen van vandaag kunnen een positieve impact hebben op morgen. Nu consumenten steeds bewuster worden, zullen bedrijven met een gelijkgestemde visie op alle vlakken profiteren. We selecteren onze partners zorgvuldig op basis van hun ethiek in eerlijke handels- en arbeidsomstandigheden. Daarom vragen we fabrikanten te voldoen aan internationale normen en certificeringen zoals BSCI en RSPO.

Sociaal

Gemeenschappen vormen de kern van elke samenleving en daarom geven we veel om onze sociale verantwoordelijkheid.

Management

In al onze acties en transacties doen we er alles aan binnen onze macht om duurzaamheid te waarborgen.

Milieu

We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Daarom werken we alleen met partners die daar hetzelfde over denken.

background

Wij streven naar een gezondere toekomst

RSPO Roundtable of Sustainable Palm Oil

RSPO

Roundtable of Sustainable Palm Oil is een organisatie die de groei en het gebruik van duurzame palmolie producten bevordert door middel van geloofwaardige wereldwijde normen. Omdat we duurzaam geproduceerde palmolie gebruiken als ingrediënt in veel van onze producten, zijn onze fabrikanten RSPO gecertificeerd.

Good labor conditions are essential in our approach

Arbeidsomstandigheden

Arbeidsomstandigheden in fabrieken zijn nog steeds een alarmerende kwestie in de huidige samenleving. We selecteren onze partners zorgvuldig op basis van eerlijke handel. We zijn officieel lid van BSCI (Business Social Compliance Initiative) en vragen deze certificering van al onze fabrikanten.

environmental packaging

Verpakking

Verpakken is een verspilling, maar omdat het nodig is voor de bescherming van het product, waarom zouden we het dan niet duurzaam verpakken? Waar mogelijk gebruiken we biologisch afbreekbare materialen om ervoor te zorgen dat de verpakking altijd op een milieuvriendelijke manier kan worden afgevoerd.

background

We geven om het milieu en om arbeidsomstandigheden

Vragen?

Heb je vragen of suggesties, of wil je graag meer leren over sociale verantwoordelijkheid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact ons

Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Nederland

+31 20 632 5676

Op de hoogte blijven?