Functieomschrijving
Beschik jij over een flinke dosis mensenkennis, weet je de juiste mensen te matchen aan een baan die bij ze past en ben jij iemand die inspireert? Solliciteer dan snel bij Karsten International en versterk ons team met jouw kennis en de ambitieuze mensen die je aanneemt! Natuurlijk is dat niet jouw enige taak. Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het kwalitatieve niveau van de medewerkers. Het begeleiden van werknemers en herkennen wat hun drijfveren vormen een belangrijk onderdeel van deze functie. Alles wat jij doet staat in het teken van onze werknemers en omdat we een snel groeiend bedrijf zijn, vallen hier allerlei uiteenlopende zaken onder. Je taken zullen leiden tot tevreden medewerkers en verhoging van het totale kwaliteitsniveau van de organisatie.

Jouw taken als HR medewerker zijn:
– Vacatures opstellen en verspreiden
– Proactief benaderen van potentiële medewerkers
– Sollicitatieprocedure uitdenken en sollicitaties behandelen
– Opstellen beleids-/jaarplan van HR
– Formuleren van functieomschrijvingen
– Beantwoorden van personeelsvragen
– Registreren van ziekteverzuim
– Bijhouden van personeelsplanning
– Begeleiden en coachen van huidige medewerkers
– Opstellen en tijdig vernieuwen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten
– Zakenreizen plannen en boeken voor de verschillende teams
– Het organiseren van personeelsuitjes en overige zaken als boodschappen

Wij willen de beste mensen aantrekken, dus een van jouw taken is het uitdenken en opzetten van goed doordachte sollicitatieprocedures. Je gaat bijvoorbeeld testen opstellen en afnemen om te toetsen of sollicitanten beschikken over de gewenste competenties. Daarnaast ga je in gesprekken kijken of zij passen bij de kernwaarden van Karsten International en de bestaande teams. Karsten International hecht veel waarde aan haar werknemers en hun persoonlijke ontwikkeling, daarom zul je periodiek persoonlijke ontwikkelingsgesprekken voeren met medewerkers. Zo willen wij hen de kans geven optimaal te presteren en zich professioneel verder te ontwikkelen.

Vereisten:
– HBO denk- en werkniveau
– Hoog EQ en echte mensenkenner
– Minimaal 1 jaar ervaring in HR
– Kennis van personeelswerkzaamheden
– Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
– Affiniteit met product ontwikkeling is een pre

Over Karsten International
Karsten International is een productontwikkelingsbedrijf in non-food consumentenproducten voor dagelijks gebruik. Wij leveren producten op het gebied van persoonlijke verzorging, huishouden en kantoorbenodigdheden. Als relatief jonge organisatie in de branche zijn wij snel uitgegroeid tot een volwaardige speler. Ons klantenbestand bestaat uit vrijwel alle supermarkten en non-food retailers in Europa. We werken met een jong en enthousiast team in een informele bedrijfscultuur. Wij zijn gevestigd in een van de coolste kantoren van Amsterdam op een zeer gunstige locatie in Noord.

Interesse?
Kun jij de uitdaging aan en heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV en pasfoto. De sollicitatie kun je mailen naar sollicitaties @karsten.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust: 020 261 5610.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.