About

Karsten International is een ambitieus import/handelsbedrijf in non-food consumentenproducten voor dagelijks gebruik. We importeren producten gerelateerd aan persoonlijke verzorging, dagelijkse schoonmaak en kantoorbenodigdheden. Producten worden verpakt in huismerken en eigen merken. Het klantenbestand bevat bijna alle supermarkten en non-food retailers in de Benelux. Karsten International is voorraadhoudend en besteedt de logistiek uit aan verschillende partners. We doen dit met een jong team op ons kantoor in Amsterdam-Noord.

Missie

Karsten International heeft als doel om op de meest efficiënte wijze de fabrikant met de retailer te verbinden.

Visie

Wij, onze leveranciers en onze klanten hebben een gemeenschappelijk doel: aan consumentenbehoeften voldoen door producten met de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs te bieden. Onze rol in het bereiken van dit doel is onze expertise te gebruiken in wat we daadwerkelijk toevoegen. Dat is de beste producenten selecteren en operational excellence waarborgen binnen een platte organisatie.

Waardestrategie

De waardestrategie van Karsten International is operational excellence. We streven ernaar om in een juiste en efficiënte uitvoering van alle bedrijfsprocessen uit te blinken, die resulteren in lagere prijzen die we kunnen bieden en uiteindelijk schaalvoordelen.