Verkopen

Uw toegang tot West-Europa

Wat kunt u van ons verwachten?

Maak Karsten International uw distributeur voor West- & Noord-Europa. Als fabrikant wilt u het meest concurrerend zijn in de gehele keten. U kunt niet veel beïnvloeden als er een aantal handelsbedrijven tussen zitten. Karsten International werkt zo efficiënt, dat we de eind-retailer verzekeren een zeer scherpe prijs te geven. Wij garanderen dat er geen geldverspilling in deketen plaatsvindt. Momenteel doen wij zaken met 20 producenten in China, Indonesië, India, Jordanië, Turkije en Spanje.

Wat verwachten wij van u?

In de eerste plaats is het belangrijk dat uw fabriek professioneel is en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen met relevante certificaten. Als partner van Karsten International verwachten wij dat de fabriek onze bedrijfsfilosofie deelt op het gebied van arbeidsomstandigheden, procedures voor afvalvermindering en kwaliteitscontroles.

U dient zich ook bewust te zijn van de grote concurrentie tussen de winkelketens waarmee wij werken. De markt eist de beste kwaliteit voor de beste prijs. Als onze fabriekspartner hebben wij u aan onze kant nodig. Om efficiënt te werken tijdens tenders, baseren wij onze keuze op de eerste geoffreerde prijs. Daarom verzoeken wij de fabrikant hun beste prijs aan te bieden in de eerste offerte.

Registreer uw fabriek nu

Door uw fabriek te registreren in onze database, zult u productaanvragen ontvangen voor de productgroepen die u heeft geselecteerd.